|
Post by Grazvis_Genijus on Oct 10, 2016 12:31:33 GMT
Sveiki , atranka į Baikerių Direktorių!
Anketa :
1. Jūsų Vardas_Pavardė :
2. Kodėl Pildote į Baikerių Direktoriu? :
3. Kiek jums metų ? :
4. Ar susitvarkysite Foruma ? ;
5. Ar buvote Baikerių Direktorius? (Jei Taip , kaip sekėsi ?) :
|
|
|
Post by Pros_Noss on Oct 11, 2016 12:45:56 GMT
Sveiki
1.Pros_Noss 2.Patinka Būt direktoriu bei zjbs darbas patinka šiaip 3.12 :DDD 4.Taip Susitvarkysiu moku ne mažas vaikas besu 5.Buvau Baiku Direktorius Net 5kartus ar daugiau sekėsi Gerai šiaip patiko visiems
|
|
1 posts
|
Post by Mike_Drifter on Oct 12, 2016 13:58:47 GMT
1.Mike_Drifter 2.Nes Jisai Gali Grobti Pastatus Ir T.T , Ir Jisai Yra Nusikalstumumas :)Ir Patinkantis Darbas 3.12 4.Jo Tikrai Sutvarkysiu Forume 5.Baikeriu Dyrektorius Bunu Daznai Nes jie nusikalstumumas .
|
|
1 posts
|
Post by arta on Oct 13, 2016 14:27:13 GMT
Anketa :
1. Jūsų Vardas_Pavardė : Arta_Extazy 2. Kodėl Pildote į Baikerių Direktoriu? : Nes esu visapusiskai pries teisesauga ir noriu trugdyti jiems gyveni, kad nebutu teisesauga prieki o nusikalstomi turetu laikyti miesta savu.
3. Kiek jums metų ? : 15
4. Ar susitvarkysite Foruma ? ; žinoma.
5. Ar buvote Baikerių Direktorius? (Jei Taip , kaip sekėsi ?) :
|
|
4 posts
|
Post by Antonas_Nedzynskas on Oct 13, 2016 19:52:22 GMT
Anketa :
1. Jūsų Vardas_Pavardė :Antonas_Nedzynskas
2. Kodėl Pildote į Baikerių Direktoriu? :Noriu pradėti žaisti bei kažko siekti šiame serveryje ,esu gan kūribingas, aktyvus. Moku daryti GFX darbus , daugiausiai parašus. Ir tikrai turiu nemažai patirties nusikalstamose frakcijose.
3. Kiek jums metų ? :15.
4. Ar susitvarkysite Foruma ? ; Taip. Būtinai kaip gi be forumo tai praktiškai mėgstamiausia mano dalis.
5. Ar buvote Baikerių Direktorius? (Jei Taip , kaip sekėsi ?) : Buvau. Sekėsi neprastai tikrai bei buvo viena iš geriausių erų.
|
|